Fantastisk Julkonsert

Söndagen den 5 december fick Ulricehamnarna njuta av en fantastisk julkonsert: I Juletid 2010 med Eddie Oliva, Magnus Johansson, Marcos Ubeda samt Maria Knutsson. Dessutom deltog bygdens egen Marie Arthurén och den mycket duktiga Ulricehamnskören Occapella under ledning av Jan Sandblom.

Jag vill därför rekommendera alla vänner som har möjlighet att se denna julkonsert när den kommer till Skaraborg.

Den kommer till Karlsborg den 11 december (Garnisonskyrkan kl 17.00) och till Vara den 12 december (Vara Konserthus kl 19.00). Försök fixa biljetter och njut av underbara sånger på italienska – bara Sankta Lucia på detta språk av Eddie Oliva är en behållning. Magnus Johanssons trumpetspel och Marcus  Ubedas musikarrangemang är också av imponerande kvalitet.

Se den!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.