Många anmälda till instruktörskursen i Skara

Wästgöta/Dahls BF anordnar en utbildning av Instruktörer Steg-1 i Skara den 22-23 januari. Jag ska åter hålla i utbildningen och nu har vi många anmälda deltagare. Sexton deltagare är ett kanonlämpligt antal och efter min sista påminnelse fick vi detta antal – och lite till: vi har en reserv, som hoppar in ifall någon anmäld deltagare skulle få förhinder. Utbildningens upplägg när det gäller de praktiska övningarna är att man jobbar två och två, så det ser ju jättebra ut just nu. Vilket ger oss alla förutsättningar för både en trevlig och givande utbildning.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.