Uppsving för Måndagsspelet i Hökerumshallen

Vinterns Måndagsspel som Dalsjöfors arrangerar i Hökerumshallen vintertid har verkligen fått ett uppsving. Särskilt vårens omgång som startade efter nyår och som avslutades i början av mars. De 8 ordinarie måndagarna samlade 596 starter, vilket gav ett genomsnitt på 74,5 deltagare – med en topp första måndagen med 83 stycken.

Måndagsspelets pristagare våren 2011 - segraren Inger Evaldsson flankerade av tvåan Carl-Henrik Svensson till vänster och till höger trean Eddy Persson.

Rekordresultat inträffade troligen denna våromgång. Egon Ekunger lyckades uppnå 3 segrar och +38 i diff (av 39 möjliga)! Samma omgång lyckades jag själv antagligen fixa ett rekord – fick 2 segrar och +24 i diff (av 25 möjliga). Nämnas kan att Egon och jag spelade tillsammans en av matcherna…  En gång tidigare vet jag att Hökerum hade en av klubbens grundare – Patrik Carlsson – som trots sina mycket unga år fick 3 segrar och +37.

Klicka här för att se totala slutresultatet

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.