Näst flest och ändå bara 38:a

Borås Boule Club arrangerade den 25 mars Knektåsmixen i Borås Tennis- och BouleCenter. Klassen var V65MXd och samlade 70 lag. För mig var tävlingen PREMIÄR på ett sätt: Jag hade en ny partner som jag aldrig tidigare spelat någon tävling med, nämligen Gull-Britt Svahn från Kind (Svenljunga).

Vi började bra – efter några sega omgångar lossnade det ordentligt och en seger med 13-3 var ett faktum. Vi fortsatte sedan att spela bra men fick ”pisk” på målsnöret i tre matcher! Tror vi hade en bra seger till men vad hjälpte det när vi förlorade tre? Förlustsiffrorna 11-13, 11-13 och 12-13 gav oss 59 egna poäng! Bara segrande laget med Inger och Ove från Kärnan var bättre – 63 egna poäng. Så vi var faktiskt tvåa när det gällde egna poängen, och detta tror jag sporrar Gullan och mig att göra ett nytt försök ganska snart.

Klicka här för att se hela resultatlistan!

 

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.