Helt OK när allt flyter – t.o.m. ankaret flyter

Rubriktexten har jag hämtat från ett av mina rep-möten i det militära. Vår kompanichef då – inte helt okände Lennart Lindén – hade detta som kompaniets ledtext. Det fick aldrig finnas några problem – allting flyter, till och med ankaret. Och så gjorde det för Lisbeth och mig i Hallmästerskapets grundspel i mixdubbel. Vi har ju inte spelat så mycket tillsammans den senaste tiden, så i första matchen var det kanske lite trevande spel till en början. Men seger med 13-7 var ju bra. Sedan följde resultaten 13-10 för att i tredje matchen nå maximala 13-0. Motståndet i dessa tre matcher var samtliga lag från Sansjö Boule. I ”finalen” var det dags för Borås Petanque’s Christina Svensson och Jari Ilomäki. Det blev en riktigt underhållande match med massor av lilleflytt och oväntade förflyttningar som helt gav oväntade omgångsresultat. Men med Lisbeths spel som bara blev bättre för varje match hade jag en enkel roll att bara koncentrera mig på skyttet, och då blev det också vinst – 13-10. Nu väntar slutspelet om en vecka och då gäller det att hålla ankaret flytande…

Klicka här för att se hela resultatlistan!

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.