Seger i STT-cupen i Tranemo – igen!

2010 provade Bertil Ryberg (BOL) och jag att spela en tävling ihop. Och det gick så bra att vi vann, efter en tuff final där vi hade ett rejält underläge i mitten av matchen. Vi vände och vann, och bestämde då – på stående fot – att återkomma nästa år.

STT-Cupen 2011 i Tranemo var alltså vår andra tävling ihop och vi kände nog inombords att vi hade vissa förväntningar om att kunna återupprepa fjolårets vinst. Och det gick faktiskt lättare i år. Minns inte precis varje match men vi började mot ett lag från Västbo Boule där vi vann med ganska stora siffror. I en av de följande matcherna fick vi en match mot ett lag från Kind, där jag trodde vi skulle få det riktigt jobbigt – har mött laget tidigare i Tranemo och fått ”bösst”. Denna gång fungerade vårt spel felfritt och vi vann med 13-2. När det var dags för sista matchen mötte vi J Johansson och J-E Johansson från Skene och det blev en rysare. Tog först en liten ledning när vi plötsligt tog en 4:a. Vi tog tag i spelet och hade en bra ledning när när det var dags att ”bjuda igen” och ge Skene-pajka en 4:a. Signalen går och inför sista omgången står det 9-9. Skene får ut lillen på ca 9 meter i det lösa gruset på bana 1, och lägger första klotet 10-12 cm från lillen. Bertil skjuter både lille och klot till ca 11 meter och med eget klot i mycket bra läge. Ett läge som motståndarna inte fixar utan vi tar hem matchen, utan att spela våra sista 4 klot. Och det räckte till seger i 2011 års STT-cup i Tranemo. Och det lutar nog åt att vi står där igen 2012 – på startlinjen alltså.

Klicka här för att se resultat!

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.