Premiär för ”LUA” i UT-boulen

UT-boulen är en propagandatävling där Ulricehamns IF Boule i samarbete med Ulricehamns Tidning arrangerar på Kristi Himmelfärdsdag som tradition. Det är trippel-lag där bara en får ha licens och en bör vara nybörjare. Lisbeths kamrat från skoltiden, Ann-Christin Björklin från Borås, hade provat på detta med boule under tre onsdagskvällar och damerna bestämde sig för att delta i tävlingen. Och man behövde inte gå så långt för att hitta sin tredje man. Vår granne Uno Karlsson föll till föga när damerna (tjejerna) bönade om hjälp. LUA blev namnet (Lisbeth/Uno/Ann-Christin) och man började kanonbra – vann de två första matcherna – den andra mot tre unga, duktiga fotbollsspelare från Ulricehamn. De två sista matcherna blev lite tuffare men laget var väldigt nöjda med sin insats. Kanske fick Ann-Christin blodad tand och återkommer på boulebanorna i någon framtida tävling. Laget fick även ta del av lite utlottade vinster.

Lag LUA i UT-boulen 2011, från vänster Ann-Christin Björklin, Uno Karlsson och Lisbeth Persson.

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.