Stor brand invid Hökerums Boulehall

Tidigt på lördagsmorgonen den 18 juni förstördes en byggnad som ligger invid boulehallen och ViskaBouleplatsen.

 

Byggnaden som totalförstördes.

Räddningstjänsten lyckades rädda fyra bilar och en båt som förvarades i byggnaden. Branden misstänks vara anlagd och polisen klassar den som mordbrand.

Bästa platsen för brandmännen att ta vatten var från ViskaBouleplatsen.

Boulehallen eller andra närliggande byggnader var aldrig hotade och eftersläckning pågick fortfarande vid 11-tiden då bilderna togs.

Det här inlägget postades i Nyheter, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Stor brand invid Hökerums Boulehall

 1. Qraze skriver:

  En man i 18-årsåldern sitter häktad misstänkt för mordbrand. Polisen misstänker att mannen anlagt branden på sågverkstomten i Hökerum.

  – Efter utredning har en ung man gripits och han sitter nu häktad. Det är en omfattande utredning där vissa delar lagts ned men det mannen nu misstänks för är mordbrand, bekräftar Stefan Gustafsson, platschef vid polisen i Ulricehamn.
  Om den nu häktade mannen agerat ensam och om fler kan misstänkas vara inblandade är oklart. Polisen vill inte säga något mer om ärendet i nuläget.
  – Det finns en del utredning kvar att göra, säger Stefan Gustafsson.
  Det var tidigt på morgonen den 18 juni som det började brinna i ett av husen som hör till det som tidigare var ett sågverk. Huset ägs av Hökerum bygg och används som lager och förvaring av fordon. När räddningstjänsten kom till platsen var branden fullt utvecklad i ena änden av huset. Räddningstjänsten koncentrerade sig på att få ut fordon från fastigheten. Man lyckades få ut en del men ändå förstördes bland annat en husbil, en båt och två husvagnar.
  Polisen misstänkte redan från början att branden var anlagd, bland annat för att ett fönster var krossat och att det brann mest i den delen av huset när räddningstjänsten kom fram.

  Källa: UT.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.