Storseger i Ulricehamns ”Onsdagsspel”

Ulricehamns IF Boule arrangerar ett lottat onsdagsspel både vår och höst. Ett populärt spel för daglediga där man spelar 5 omgångar och räknar de fyra bästa. Varje omgång består av tre matcher. Själv har jag under några säsonger varit dålig på att delta men i vår blev det desto mera. Och det gick också desto bättre. Vann de tre första omgångarna genom 3/27, 3/34 och 3/31, Även fjärde omgången gav tre segrar men räckte inte riktigt till omgångsseger. I femte omgången kom första (och enda) förlusten. Trots två segrar med 13-1 och 13-2 så blev förlustmatchen hela 1-13. När man räknar de fyra bästa omgångarna (mina fyra första) fick jag ihop 12/109 mot tvåan som fick ihop 10 segrar. Så bra kan det gå när allt flyter…

Onsdagsspelets pristagare där jag flankeras av tvåan Carl-Henrik Svensson till vänster och trean Inga-Lill Johansson till höger.

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.