Bra insatser i SPFs DM för Hökerumslagen

Torsdagen den 9 juni arrangerade SPF Södra Älvsborg DM i boule. Spelplatsen var Kinds BS banor i Svenljunga. Man spelade i klasserna damtrippel, herrtrippel och mixed-trippel. Allra flest lag samlade den mixade klassen – hela 29 lag, och Hökerumsavdelningen hade där flest lag, hela 7 st. Bogesund hade sju lag anmälda men fick stryka ett lag pga sjukdom.

Bästa Hökerumslaget hamnade på en hedrande andraplats och bestod av fr.v. Inga-Lill Thulin, Lisbeth Persson och Eddy Persson.

Även om Hökerumsföreningen inte vann mixedtrippeln så hade man i alla fall tre lag bland de sju bästa! En enastående framgång med tanke på att man bara tränat två matcher per månad fram till maj månad i år. Nu tränar man varje vecka – mest för den sociala samvaron vilket samtidigt ger deltagarna allt större färdighet i sitt spel. Bäva månde motståndarna nästa år….

Klicka här för att se mixedklassens tabell!

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.