Lisbeth och Egon klubbmästare i lottad dubbel

Hökerums Boule arrangerade sitt KM för lottad dubbel lördagen den 9 juli. 10 lag kom till start och man spelade 4 omg monrad och sedan slutspel för de fyra första lagen. I slutspelet om förstaplatsen spelade Anita Ekunger och Ebbe Rönn mot Lisbeth Persson och Egon Ekunger och i matchen om tredje plats spelade Marianne Eliasson och Ronnie Andersson mot Elsie Broman och Eddy Persson. I den sistnämnda matchen hade Elsie och jag 10-10 när nått gick snett för oss och Marianne och Ronnie blev värdiga segrare och bronsmedaljörer. Finalen (match om förstaplatsen) blev en repris av fjärde monrad-matchen. Samma lag möttes och samma lag vann – alltså Lisbeth och Egon. Grattis till segrarna (skulle jag våga säga annat?) för ett spel som bara blev bättre för varje match!

Klubbmästarna i lottad dubbel 2011 Lisbeth och Egon flankerade av tvåorna Anita och Ebbe t.v. och treorna Ronnie och Marianne t.h.

Mitt betyg på tävlingen: …. (kommer senare)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.