Förslag på ny boulehall i Ulricehamn

Jag har skickat in ett MEDBORGARFÖRSLAG med ett förslag på en kommunal boulehall i kommunen. Detta som ersättning för Hökerums boulehall, som stänger i slutet av mars månad. Efter Hökerumshallens stängning har inte bygdens boulespelare någon hall för spel vintertid (7 månader, okt-april). Vart ska dom då ta vägen? Till Falköping där en allians driver en hall, eller till Tranemo där Tranemo Boule driver sin hall, eller till Svenljunga där Kinds Bouleklubb har en liten hall på andra våning vid sina sommarbanor, eller till Borås, där kommunen har en stor, relativt nybyggd hall med 18 banor? Alltså, boulespelare i ulricehamns kommun får ge sig iväg till grannkommunerna!!!

Entré till medborgarförslagets tänkta boulehall.

 NU behövs allt stöd för en ny hall! NU – inte nästa vecka – utan nu när vi dragit igång vårt arbete där vi förutom medborgarförslaget har en namninsamling ute i bygden. Enligt inkomna uppgifter är detta mycket framgångsrikt. Men vad mer kan alla hjälpa till med? Jo, mata tidningarna (Ulricehamns Tidning, Svenljunga-Tranemo Tidning och Borås Tidning) med insändare som påtalar boulens viktiga påverkan genom social gemenskap vilket är en av de viktigaste ingredienserna i friskvård, i synnerhet för äldre. Vänta inte på att andra ska fatta pennan eller skriva mail och göra insändare – gör det själv. NU! Och du som har kontakter med kommunens politiker och tjänstemän – UTNYTTJA dessa KONTAKTER! Jag måste nämna att det är flera personer som redan arbetar helhjärtat för en ny boulehall. Gör en insats och känn dig som delaktig när vi når vårt mål!

Mailadresser till tidningarna: Borås Tidning inskrivning@bt.se – Ulricehamns Tidning sport@ut.se – Svenljunga-Tranemo Tidning perove@stthuset.com 

Se medborgarförslaget

Ulricehamn för vinterturister!

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Förslag på ny boulehall i Ulricehamn

  1. Qraze skriver:

    Håller tummarna! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.