”Fråga Doktorn” prisar boulen

Förra måndagen 6 februari avslutade Suzanne Axell och Gunilla Hasselgren sitt program ”Fråga Doktorn” med att ta fram var sitt bouleklot.

Dom hade fått ett brev från en dam i Malung, som tipsade om boulespel, som en allroundaktivitet som passar de flesta. Det är socialt och man kan också hålla balansen och man tränar även avståndsbedöming. Inlägget avslutades med ”Det låter bra – det är en enkel sport som passar många!”. Därefter premierades damen från Malung med veckans ”Gladis” och fick ryggsäcken från ”Fråga Doktorn”. Så även sjukvården påtalar boulens förträfflighet när det gäller friskvård!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.