Hökerums SPF arrangerade ”Veteranvetarna”

Årets upplaga av SPFs frågetävling ”Veteranvetarna” arrangerades liksom förra året av SPF Hökerum, och som vanligt i Missionskyrkan. Fem SPF-föreningar deltog, nämligen Bogesund, Hökerum, Norra Kind, Östra Kind och Östra Redväg. Tävlande, tävlingsledning och supportrar till lagen samlade nästintill 100 personer, vilket borgade för en spännande tävling med hög stämning. Ledare var som vanligt Lars Engstrand med fem duktiga bisittare.

Tre tappra tävlande från hemmalaget - Eivor Selander, Terttu Magnusson och Barbro Petersson.

Lagen fick svara på 16 frågor inom 8 ämnesområden. I halvlek blev det fika och dragning på lotteriet och när resterande frågor var avklarade var ställningen den att Bogesund och Östra Kind hade 11 poäng följt av Hökerum och Östra Redväg med 9. Man fick alltså ta till utslagsfrågor för de två topplagen och först efter femte utslagsfrågan kunde Bogesunds SPF bärga segern. Bogesundslaget bestod av Urban Zander, Astrid Lindahl och Kjell Engström som nu går till distriktsfinal – liksom dom gjorde förra året.

 

Segrande lag från SPF Bogesund - Kjell Engström, Astrid Lindahl och Urban Zander.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.