Hökerumspensionärer i helgens Postkodmiljonären!

Logo Postkodmiljonären

Långfredagen och Påskafton kommer medlemmar i SPF Hökerum att medverka i Postkodmiljonären som publik. Det var tisdagen den 12 mars som dessa dagars avsnitt spelades in. Lisbeth och jag skulle varit med men den dagen fick Lisbeth en pacemaker inopererad vilket vi naturligtvis? prioriterade. Våra platser övertogs då av Inga-Lill Johansson och Yngve Dahlbom från Dalsjöfors. Rapporter från några deltagare säger att det var intressant att se hur det gick till, och att det var otroligt noga och petigt in i minsta detalj. Så nu får man bänka sig och se hur SPF-arna från Hökerum sköter sig. Blir det någon tävlande som vågar ”Fråga publiken” tro?

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.