Aktiv föreningskraft har tystnat

Terttu Magnusson i SPF-kören julen 2012

Terttu Magnusson i SPF-kören julen 2012

Terttu Magnusson har hastigt lämnat sina närmaste, sina vänner och många föreningskamrater. Bara några dagar efter sin 75-årsdag avled Terttu efter en hjärtinfarkt. Hon vårdades på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg, men infarkten var så kraftig att gjorda insatser inte kunde rädda henne. Lisbeth och jag kom nära Terttu de senaste åren, då vi träffades i SPF Hökerum där Terttu var aktiv och ingick i dess styrelse. När SPF-arna började spela boule var naturligtvis Terttu med och som den föreningsmänniska hon var, ingick hon även i denna styrelse. Lisbeth kom också nära Terttu då dom dansade linedance en gång i veckan, och Terttus sångarkrafter fick SPF-kören och Lovsångskören njuta av. Terttu lämnar ett mycket stort tomrum efter sig och våra tankar går till hennes närmaste, Olle samt barnen Kent, Anneli och Katrin med familjer.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.