En gammal boulekamrat har gått ur tiden

Roland Henkelman

Roland Henkelman

Roland Henkelman har gått ur tiden. Roland är en av de personer som jag spelat mot ända sedan jag började spela boule. Många duster och spännande matcher har vi avverkat, mest då Roland spelade i Lerums BS som då tillhörde vårt distrikt. Jag minns kanske mest då Roland spelade med Ulf Wallman vilka jag mötte flera gånger. Och det var alltid ärliga matcher och trevlig stämning då vi möttes. Det blir ett stort tomrum i våra boulekretsar när Roland inte längre finns bland oss och våra tankar går till hustrun Ingegerd.

Läs mer utförligt om Roland Henkelman på SBFs hemsida.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.