Pub-afton hos Hökerums SPF-are

Larsa Hagström

Larsa Hagström

När SPF Hökerum inbjöd till en pub-afton var det premiär för denna form av trivselkväll i föreningen. Ett 40-tal medlemmar samlades i ”Lokalen” där man startade med en välkomstdrink och mingel. Därefter satte man sig till bords för att avnjuta en smörgåsbakelse med tillhörande dryck. Hökerums egen trubadur, Larsa Hagström, svarade sedan för en Music Quizz där deltagarna fick tävla i lag. Under en paus i tävlandet blev det fika med kaffe och Gunvors rabarberkaka, och det blev även tid över för ett besök i baren. När Larsa senare var färdig med tävlingen och rättat lagens svar kunde han kora kvällens vinnare, som var Gunvor och Per Jörgensen samt Barbro och Ingemar Petersson, vilka blev prisbelönade.

Larsa stod sedan för ytterligare underhållning och föreningen kunde slutligen konstatera att pub-premiären varit lyckad.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.