Hökerumslaget tar för sig i Borgen Cup

Efter 9 omgångar i Borgen Cup har ett lag med spelare boende i Hökerum tagirt för sig rejält, och när nu 2 omgångar återstår är man ganska nära att ta hem cupen. Men att tro att det är klart. är ett allvarligt misstag som många har erfarit under åren. Och den 27 augusti är det ”liten final” då man möter tvåan från Fristad med Stig Claesson vid rodret. Vårt lag har blivit mycket samspelta där Ronnie Andersson är vårt säkraste kort när det gäller singelmatcherna och tillsammans med mig i dubbelmatcherna har det gått riktigt bra. Lägger man sedan till att Per-Ola Eliasson och Egon Ekunger spelar minst lika bra så slutar matcherna också bra. Kent Janson har varit fullvärdig ersättare vid förhinder.

Borgen Cup serietabell efter 9 omg

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.