Tufft seriespel för Hökerums-lagen

För första året hade Hökerums Boule 2 serielag i veteranserierna. Ett i div 1 (förbundsserie) och ett nytt lag som började från början i div 7 (distriktsserie). Div 1-lagets serie bestod av 6 lag och efter vårens samandrag hade man en bra fjärdeplats. Höstspelet avverkades i Borås på Kronängs IFs idrottsplats och efter första dagens spel hade HÖK avancerat till en tredje plats efter seger mot Kungsbacka och oavgjort mot Landvetter och Mariestad, de sistnämnda som blev seriesegrare. Söndagens spel bjöd på varierande spel där en klar ledning kunde förvandlas till förlust, och tvärtom. Två 1-3 matcher (mot Göteborgslagen Åkered och Vallen) blev slutresultatet en femte plats. Sist blev Kungsbacka, och det talades om att bara ett lag åker ut, vilket innebär att HÖK spelar kvar i div 1 2015. Laget bemannades på lördagen av Egon Ekunger, Anita Ekunger, Christer Green, Kent Janson, Per-Ola Eliasson och Eddy Persson. På söndagen ersatte Ingmar Andersson Christer Green.

Div 7-laget (5 lagsserie) bestod av flera nybörjare i seriespelssammanhang men kämpade väl. Vårens möte i Sandared gav en oavgjord match (mot Tidaholm) men räckte inte till en bättre placering än 5:e plats. Höstens två matcher spelades i Tibro under regn och rusk där HÖK-arna förlorade båda matcherna. Både vårens och höstens matcher presterade laget ändå bra siffror, men det fattades bara det där lilla extra, men det kommer säkert nästa säsong. Spelarna i Sandared var Ingmar Andersson, Lilian Johansson, Anita Ekunger, Christer Green, Lisbeth Persson och Kent Janson, i Tibro spelade Ann-Christin Björklin, Marianne Eliasson, Lisbeth Persson, Ronnie Andersson, Bo och Birgit Ernvid.

Se sluttabellen för div 1-laget

Se sluttabellen för div 7-laget

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.