Städ och musik hos SPFs månadsträff

Ekbergs informerar

Ekbergs informerar

Hökerums SPF-Seniorer har haft sitt månadsmöte i Missionskyrkan. Ordf Bengt Asp hälsade välkomna och mötet fick därefter information av Ekbergs Städ om deras verksamhet som omfattar bl.a fönsterputs, flyttstäd, hemstäd, företagsstäd, fasadtvätt och trädgårdsarbete. Man kan anlita företaget utan bindande avtal, alltså bara vid behov.

 

 

Göran Sandberg presenterar "Milda Makter"

Göran Sandberg presenterar ”Milda Makter”

Därefter kom Göran Sandberg, känd revyartist från Dalsjöfors, att presentera en seniorshow – Minnenas Resa – framförd av Milda Makter. Spelas i Folkets Hus i Ulricehamn den 30 september. Göran presenterade show-gruppen på ett proffsig sätt och lät deltagarna se och höra delar av gruppens tidigare produktion i ett TV-klipp.

Under följande fika informerade Bengt om kommande aktiviteter i föreningen, bl.a PUB-afton den 17 oktober, mattcurlingen som drar igång den 24 september, program i Vara konserthus, Borås Stadsteaters ”Ingvar”, ev båtresa med Viking Line, buskis på Lisebergsteatern m.m. Beträffande kommande Qigong är det för få anmälda, varför verksamheten riskerar att ställas in. Intresserade måste höra av sig till Gun Rönn snarast.

SPF-are som trivdes på höstupptakten, trota det fina vädret...

SPF-are som trivdes på höstupptakten, trots det fina vädret…

Under fikat hade man även dragning på lotteriet, besked att nästa möte blir den 1 oktober och som avslutning sjöng man nationalsången.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.