Bonbon vann Bogesundsfighten i Ulricehamn

De tre bäst placerade, fr.v på andraplats ULC Morgan Bergling, Boris Rygert och Sune Lidh, segrarna från BON Lennart Öberg, Mats-Eric Jansson och Hamid Zangeneh och t.h. ULC-laget med Ursula Komlos, Åke Molin och Dick Enander.

De tre bäst placerade, fr.v på andraplats ULC Morgan Bergling, Boris Rygert och Sune Lidh, segrarna från BON Lennart Öberg, Mats-Eric Jansson och Hamid Zangeneh och t.h. ULC-laget med Ursula Komlos, Åke Molin och Dick Enander.

Ulricehamns höstupplaga av Bogesundsfighten vanns av Skövde-laget från Bonbon. Tävlingen spelades i Veteran 55 trippel med 5 omgångar monrad utan slutspel. Inget lag lyckades gå hela tävlingen obesegrade men Bonbon hade inför sista omgången 4 vinster. Hemmalaget med Dick Enander vid ”rodret” vann dock mot Skövdelaget med 13-11 vilket ändå inte räckte till en andraplats, för klubbkamraterna från ULC med bl.a Morgan Bergling ”stack förbi” på klot-diff. 21 lag kom till start och det blev en bra tävling i Ulricehamns fina boulehall.

Se hela resultatlistan här!

 

 

 

Det här inlägget postades i Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.