Trollmixen drog fullt hus i Ulricehamn

Borås Boule Club arrangerade sin populära mix-tävling ”Trollmixen” den 15 november och nu i Ulricehamns nya boulehall. Och det blev fullt hus – maximala 40 lag kom till start. Hökerum hade 3 kompletta lag på ”startlinjen” och jag hade förmånen att få med mig frugan Lisbeth, då klassen var V65MXd. Vi började bra då vi i första matchen mötte hemmalaget med Rose-Marie o Carl-Henrik. Men det blev en fight – siffrorna skrevs till jämna 13-10. Nu kom ”katastrofen” – vi hade en bra start med en ledning då jag bara skulle ta bort ett motståndarklot och vi skulle få en ”femma”. Tog fel och flyttade lillen. Resultat: motståndarna fick en 5:a följt av nästa omgång en 4:a och matchen var förlorad – 7-13 mot SSÖs Bynander (slutplats 7:a).  Detta gav oss en match mot superduktiga Skaralaget med Anna-Maria och Ingemar Karlsson (slutplats 11:a) där vi var chanslösa – förlust med 4-13. De två återstående matcherna gav dock vinster: Sansjös Sten Sääf/Gun Bronshammar 12-8 och Hökerums Marianne o Per-Ola Eliasson slutade 9-7. Hökerumslagen hamnade därmed på platserna 17 (Ekunger), 20 (Persson) och 30 (Eliasson).

Trollmixens prispall, fr.v tvåan Jan och Christina Ahlberg, segrarna Bertil Ryberg o Britta Säfsten samt trean Ove o Inger Löfgren.

Trollmixens prispall, fr.v tvåan Jan och Christina Ahlberg, segrarna Bertil Ryberg o Britta Säfsten samt trean Ove o Inger Löfgren.

Här kan du se hela resultatlistan!

Resultatlistan från Trollmixen nov 2014

 

 

Det här inlägget postades i Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.