Domarsammandragning i Falkenberg

Hallands Bouleförbund kallade sina distriktsdomare till sammandrag för uppdatering av regler och bestämmelser. Distriktsdomare är skyldig att minst vart tredje år delta i sådan träff. Eftersom Wästgöta/Dahl hade några domare kvar som inte haft tillfälle att delta på någon av de träffar distriktet har ordnat, fick vi från WDBF möjlighet att delta i Hallands-träffen. Vi blev två som åkte till Falkenberg, förutom undertecknad så deltog även Bengt Askvid (KIF). Det var en givande träff och att delta i ett granndistrikt breddade vår insyn i tolkningen av vissa regler. Sven-Gunnar Andersson (FUR) stod som ledare och värdklubben FFPs representant var Ove Johansson som tillsammans med några klubbmedlemmar fixade kaffe och välsmakande lunch.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.