Riktlinjer klara vid HÖKs årsmöte

Hökerums Boule har haft årsmöte i ”Lokalen” i Hökerum. Drygt hälften av medlemmarna hade hörsammat kallelsen vilka blev bjudna på härliga landgångar med dricka samt kaffe och kaka. Föreningen har en god ekonomi och efter en godkänd revisionsberättelse fick styrelsen ansvarsfrihet. Verksamhetsberättelserna visade på en mycket stor verksamhet under det gångna året, både hos klubben och dess medlemmar. 2015 ska HÖK delta med 2 serielag, ett i distriktets veteranserie div 2 och ett i distriktets öppna serier. Här är det premiär varför detta lag börjar i lägsta distriktsserien. Valberedningens förslag godtogs av årsmötet vilket innebär följande styrelse etc: Kent Janson ordf, Per-Ola Eliasson v. ordf, Ann-Christin Björklin kassör, Egon Ekunger sekr, Eddy Persson kontaktman/postmottagare, Birgit Ernvid suppl, Ulf Carlsson revisor. Medlems- och festkommitté Anita Ekunger, Lisbeth Persson, Karin Hult och Ann-Christin Björklin. Skötselgrupp för ViskaBoulePlatsen Bo Ernvid, Egon Ekunger och Christer Green. Valberedning Bo Ernvid plus en vakant. Årsmötet börjar så smått att tänka på föreningens 20-årsjubileum 2017 som kommer att firas på något sätt med alla medlemmarna.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.