Framgångar för HÖK-lag i Månadsfight

Den 28 februari arrangerade Dalsjöfors en Månadsfight i Borås Tennis- & Boulecenter. Det var en regional tävling med A+B-slutspel. 20 lag kom till start och man spelade 4 omg monrad, där 12 lag gick till A-slutspel och 8 till B. Det innebar att de 4 bästa efter monrad stod över 1/8-delen. Två Hök-lag bland de 4 första bestod av Egon Ekunger, Ronnie Andersson, Per-Ola Eliasson och i det andra Kent Janson, Bo Ernvid, Eddy Persson. Det sistnämnda laget startade starkt genom att först vinna över ett DAL-lag för att sedan vinna på ett chockartat sätt: 13-0 mot SSÖ-laget som slutligen vann hela tävlingen. Just det lag som sedan i kvartfinalen gav tillbaka så HÖK-arna kunde åka hem. På andra plats efter monrad kom ”Egons lag” som också stod över 1/8-delen men även dom fick pisk i kvarten. Ingmar Andersson från HÖK spelade i ett ULC-lag spelade också i A-slutspel, men fick respass i 1/8-finalen. Upplägget med 12 och 8 lag till slutspel blev tidskrävande varför jag tror att DAL gör någon ändring inför nästa regionala tävling den 19 september.

Resultatlista från Månadsfighten 28 februari

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.