Dalsjöforslag vann Fastighetsbyrån Cup 2015

Hökerums Boule arrangerade Fastighetsbyrån Cup i Ulricehamns boulehall. Arne Westman från Fastighetsbyrån hälsade lagen välkomna samtidigt som företaget bjöd på förfriskningar under hela dagen. Och det blev nästan fullt hus – 38 lag av 40 möjliga – när man spelade i klassen Veteran 65 mix-dubbel. Grundspelet bestod av 5 omgångar monrad där sedan de 6 bästa lagen spelade placeringsmatcher. Efter grundspelet hade Ulricehamnslaget med Solveig Östlund och Carl-Henrik Svensson full pott och fick möta tvåan som bestod av Inga-Lill Johansson och Yngve Dahlbom från Dalsjöfors GoIF. Här drog laget från Dalsjöfors det längsta strået och kammade hem förstapriset.

Resultat Fastighetsbyrån Cup 5 mars

1) Inga-Lill Johansson/Yngve Dahlbom, Dalsjöfors, 2) Solveig Östlund/Carl-Henrik Svensson, Ulricehamn, 3) Sirkka och Kjell Petersen, Kronäng, 4) Inger och Ove Löfgren, Kärnan, 5) Gudrun Andréasson/Jan-Erik Johansson, Skene, 6) Inger Vestin/Lars-Erik Fritioff, Borås BC/Sansjö, 7) Marianne och Per-Ola Eliasson, Hökerum, 8) Ingrid Hohlfält/Kjell Lagernäs, Ulricehamn.

På pallen, segrarna Yngve Dahlbom och Inga-Lill Johansson DAL flankerade av t.v. tvåan Carl-Henrik Svensson och Solveig Östlund ULC och t.h trean Kjell och Sirkka Petersen KIF.

På pallen: segrarna Yngve Dahlbom och Inga-Lill Johansson DAL flankerade av t.v tvåan Carl-Henrik Svensson och Solveig Östlund ULC och t.h trean Kjell och Sirkka Petersen KIF.

Se resultatlistan efter 5 omg monrad

 

 

Det här inlägget postades i Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.