Fastighetsbyrån – mycket uppskattad sponsor

Arne Westman med sitt Fastighetsbyrån var sponsor till Hökerum Boule’s tävling i Ulricehamn den 5 mars. Och det blev ett sponsorupplägg som vi inom vår sport inte är vana vid. När Arne hälsade alla välkomna till tävlingen, hade han även dukat upp med ett mycket inbjudande bord med frukt, godis och dricka. Ett bord som alla i hallen fritt fick ta del av under hela dagen. Om man inte kommer ihåg alla resultat och annat under tävlingen, så kommer säkerligen de flesta att komma ihåg Fastighetsbyråns generösa sponsring på Hökerums tävling!

Arne Westman, Fastighetsbyrån, sponsor den 5 mars.

Arne Westman, Fastighetsbyrån, sponsor den 5 mars.

 

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.