HÖK-lag på prisplats när Dalsjöfors vann

Borås Boule Club arrangerade sin tävling Trollmixen i Ulricehamns boulehall. 38 lag spelade 5 omgångar monrad utan slutspel i klassen V65MXd. Hökerum hade 3 lag med i tävlingen – Birgit Ernvid/Egon Ekunger, Marianne/Per-Ola Eliasson och Lisbeth/Eddy Persson. Vi fick möta ett lag från HÖG/GÖT (Jerry och Britten) – ett lag vi mötte sista matchen på Fastighetsbyrån Cup och vann genom att avgöra på sista omgången. Så smålänningarna var revanschsugna märkte vi fort, och dom hade en ledning med 11-5 när domaren blåste. Vi tog då 4 poäng och vid ”en omgång till” tog vi 3 poäng och vann med 12-11. Normalt skulle detta knäcka våra numera goda vänner från Småland, men icke. Vi fick möta dom igen i allra sista matchen och då fick vi ”bösst” med 8-13 och dagen slutade med ”bara” två vinster. Även paret Eliasson hade en tuff dag men bäst gick det för Ernvid/Ekunger som genom 3 segrar och en bra klot-diff tog 8:e plats och fick pris. Bra gjort!

Segrarna från DAL Christina och Jan Ahlberg flankerade av t.h VET Ggg Hhh och Ghhj Hhhh samt t.h trean Margareta Linde och Arne Andersson, BBC.

Segrarna från DAL Christina och Jan Ahlberg flankerade av t.h VET Barbara Edström och Claes Olsén samt t.h trean Margareta Linde och Arne Andersson, BBC.

Dalsjöfors gick obesegrade genom tävlingen och tog därmed förstaplatsen. Tvåan kom från Vetlanda och trean från arrangörsklubben.

Hela resultatlistan ser du här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.