37 lag när Stubo Damcup arrangerades

Hökerums Boule arrangerade sin andra tävling för året i Ulricehamns boulehall. 37 lag kom till start och man spelade i klassen Öppen Dam-dubbel, vilket innebar att alla damer oavsett ålder kunde delta. Detta samlade en del långväga deltagare såsom 018/Maria Bouleklubb i Stockholm, Skatås i Göteborg, Lerum, Tidaholm, Nässjö/Motala, Jönköping, Gränna, Västbo, Solberga samt ett flertal lag från närliggande klubbar. Alla spelade 5 omgångar monrad utan slutspel. När dagens sista klot stannat stod laget med Berit Sjöberg (Skatås) och Marie Oscarsson (Kronäng) som segrare. Skatås tog även andraplatsen genom Eva-Karin Ingelstedt och Gun Larsson, följt av Solbergalaget med Else-Marie Hafström och Maggan Mikaelsson på tredje plats.

Prispallen på Stubo Damcup, segrarna Berit Sjöberg och Marie Oscarsson flankerade t.v av tvåorna Eva-Karin Ingelstedt och Gun Larsson och t.h Else-Marie Hafström och Maggan Mikaelsson på tredje plats.

Prispallen på Stubo Damcup, segrarna Berit Sjöberg och Marie Oscarsson flankerade t.v av tvåorna Gun Larsson och Eva-Karin Ingelstedt och t.h Else-Marie Hafström och Maggan Mikaelsson på tredje plats.

Total resultatlista ser du här!

 

Det här inlägget postades i Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.