Fullt i årets Rana-cup i Tråvad

Maximala 24 lag kom till start när Tråvads Bouleklubb arrangerade sin traditionella Rana-cupen. Klassen var V55MXt och man spelade 5 omgångar monrad utan slutspel. Nytt för i år var boulebanorna, som försetts med åtskillig påfyllning av grus. Med de tidigare banorna var det nästan svårt att på stopp på sina klot, nu var det lika svårt att få dom att rulla, men det sistnämnda är inte riktigt lika påfrestande psykiskt. Nytt i år var också vädret som inte tillhandahöll bevattning av banorna i form av ett kraftigt åskväder, som vi fick förra året. Nej, solen sken och frampå eftermiddagen blev det riktigt varmt.

Hökerum hade del i tre lag, dels det som Eddy bemannade tillsammans med tidigare vapenbrodern i SSÖ, Hans Johansson, som hade med sig frugan Regina. Laget förlorade två matcher – mot segrarna från Kronäng (6-13) och mot Skara-laget (11-13) på tredje plats. Vinsterna kom mot Lidköpingslaget (13-0) och mot två BBC-lag (Sture Andersson m.fl och Marion Svensson m.fl).

De två övriga Hökerumslagen var Ronnie Andersson, Marianne och Per-Ola Eliasson som började kanonbra med 3 vinster, men förlorade de två sista, vilket räckte till en bra 9:e plats. Hökerums andra lag med Ingmar Andersson, Egon Ekunger och Lilian Johansson hade en tuff dag men fixade två segrar som gav en 20:e plats.

På prispallen fr v andrapristagarna Dorothy Johansson, Leif Johansson, Peter Wallin BON, i mitten segrarna Sirkka Petersen, Kjell Petersen, Göte Brandt KIF, till höger treorna Anna-Maria Karlsson, Ingemar Karlsson, Claes Lundgren SKA

Resultat Ranacupen Tråvad 2015

 

Det här inlägget postades i Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.