Inger och Ove vann sval tävling i Ulricehamn

Sten Sture Mixen 2015 firade 15-års jubileum när Ulricehamns IFs boulesektion arrangerade den traditionella tävlingen den 9 juli. Om Hökerums tävling veckan före var het (29-30 gr) så var Sten Sture desto svalare (ca 12 gr) och växlande molnigt med regn. Men det hindrade inte att ett 60-tal lag kom för att tampas vid Lassalyckans bouleanläggning. Upplägget var 5 omg monrad med placeringsmatcher för de 8 bästa. I matcherna om 1:a resp 3:e pris vann lagen som hade spelat till sig dessa platser, medan matcherna om 5:e och 7:e pris tog lagen på sämre plats revansch och klättrade upp en placering.

Segrare i Sten Sture Mixen 2015 - Inger och Ove Löfgren, KÄR.

Segrare i Sten Sture Mixen 2015 – Inger och Ove Löfgren, KÄR.

Sten Sture Mixen är en tävling som ska locka lag att slipa formen inför SM som börjar 3 dagar senare, i år i Uppsala. Det borde locka lag från södra delen av Sverige då SM i år går i Uppsala. Man kunde i år räkna in lag från Ingatorps IF (Växjö-trakten), Kärnan (Helsingborg), och Växjö. Och tävlingens vinnare var också på väg till Uppsala. Östsvenska lag blir allt vanliga i våra tävlingar, bl.a hade Jönköpingsklubben IST 6 lag med, men huvuddelen kom naturligtvis från Sjuhäradsbygden med BBC, DAL, SSÖ och inte minst hemmaklubben ULC som stod för 16 lag! Snacka om att ställa upp för sin klubb.

I den bifogade resultatlistan ska man beakta att den innehåller de 8 första lagens placeringsmatcher, vilket kan innebära att lag med sämre resultat hamnat högre vid vinst i slutspelet.

Hela resultatlistan efter plac.matcherna

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.