SM i Uppsala väckte minnen…

Gunhild och Göran Carlén.

Kompisarna Gunhild och Göran Carlén, SSÖ

2011 gick SM också i Uppsala och då fick jag förstklassiga service av dessa SSÖ-are (även jag spelade då i SSÖ). Fick åka med dom, bodde även då på detta hotell, så jag fick skjuts vart vi än skulle. Naturligtvis sökte vi i år upp den fina restaurang vid Fyrisån, som har både bra mat och ett utsökt läge. Nu fick jag återgälda lite av den service jag fick 2011, då vi hade bil och Carlén åkte tåg, varför vi åtminstone kunde stå för skjuts inne i Uppsala.

 

 

Lisbeth framför Uppsala domkyrka, Sveriges största kyrkliga byggnad.

Eftersom det var premiär för Lisbeth så innebar detta en hel del traska och gå så hon fick se lite av staden. När jag blev lite efter så var orsaken (?) att jag ville stanna och ta kort. Att stanna på restaurangen hade andra orsaker.

På vägen hem under tisdagen besökte vi släktingar till Lisbeth i Örsundsbro, vilket passade bra när vi var så nära.

 
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.