HÖKs veteranlag vann höstens matcher

Höstens sammandrag i WDBFs veteranserier avverkades i Ulricehamn, och då hade lagen två klubbmöten på programmet. Hökerum hade serieledande Skara samt Carlsborg att möta och hökerumslagen bestod av Anita Ekunger, Kent Janson och Eddy Persson (lag 1) och Christer Green, Egon Ekunger och Per-Ola Eliasson (lag 2). HÖK-arna började att vinna båda första dubbelmatcherna och hade då en ledning med 2-0, och då räckte det att lag 2 vann sin andra match och en 3-1 seger var klar. Nu trodde jag att det räckte att HÖK vann över Carlsborg och att Dalsjöfors vann över Skara för att HÖK skulle vinna serien. Nu hade jag inte räknat så noga, utan kollade bara vad som fordrades för att gå förbi Skara. Matchen mot Carlsborg blev en kopia av Skara-matchen, började med 2-0 och sedan fixade lag 2 så det blev en 3-1 seger. Men Dalsjöfors låg under med 0-2 mot Skara och då trodde jag att det var helt kört, men DAL tog sig i kragen och fick oavgjort 2-2. Då visste jag inte hur det skulle sluta – men jag hade som sagt bara ögonen på att komma före Skara och hade inte sett att Skene kunde ta hem serien, vilket dom gjorde. Bra gjort, och HÖK kom trea på samma poäng som Skara. Så HÖK-veteranerna var nöjda med dagen även om det inte räckte ända fram. Se samtliga sluttabeller nedan.

Sluttabeller veteranserierna 2015

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.