Oavgjort i jämn Borgen Cup-match

Näst sista matchen i sommarens Borgen Cup-serie slutade 3-3 och det var mot starka Herrljunga. Återigen en svag start, underläge med 0-2 blev inte mycket bättre med 1-3 efter fyra delmatcher. Men så som det varit de senaste matcherna så vaknade Hökerum till i grevens tid och vann de två sista delmatcherna vilket gav 3-3 och en poäng. Därmed behöll Hökerum sin tredjeplats inför sista omgången den 9 september, då man möter Brämhult. Hökerumslaget kommer då att bestå av tre damer (Birgit, Ann-Christin, Lisbeth) och tre herrrar (Ronnie, Per-Ola, Eddy). Egon skulle också varit med men har förhinder.

Borgen Cup efter 12 omgångar

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.