Daniel i Västgöta-loppet 2016

Daniel har fokus på det kommande Vasaloppet och körde Västgöta-loppet i Ulricehamn, dels för träning men också för att få en bättre startposition i Sälen.

Daniel var glad och ser nöjd ut bara ett par minuter efter målgång.

Daniel var glad och ser nöjd ut bara ett par minuter efter målgång. Placering 136 av 705 startande.

Mamma och pappa och kompisen Erik Dahlén beskådade Daniels framfart under varvningarna. Loppet kördes vid Lassalyckan i Ulricehamn och Erik hade koll på varvtiderna, vilka varierade väldigt lite. Men att det skulle fattas så lite för en bättre startgrupp i Vasaloppet grämer Daniel lite, som själv skriver så här:

Det har nu gått några dagar sedan Västgötaloppet i lördags och man har hunnit få lite distans till loppet. Träningen fortgår med oförändrad intensitet (kanske till och med ökat lite) och seedningen från loppet har kommit. Det blev startgrupp 7 för min del vilket jag inte är riktigt nöjd med. Hade ju hoppats på startgrupp 5 eller 6 men missade startgrupp 6 med en minut och 46 sekunder.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.