Trollmixen gav full hall i Ulricehamn

Borås Boule Club arrangerade sin tävling Trollmixen i Ulricehamns boulehall och fick fullt hus, 40 lag. Hökerum hade två lag med, paret Ekunger och paret Persson. Ekunger hade en tuff dag, medan vi fick en drömstart då vi mötte laget från Södertälje och vann med 13-0. Då fick vi möta laget Wennerbert från Istrum och tog en ledning med 6-0, innan det roliga tog slut. Wennertbert som blev totalvinnare la in en högre växel och tog 13 raka och vann med 13-6. I match 3 mötte vi gamla bekanta från Landvetter, Lillemor och Bengt Carlsson. Hade 10-10 när Carlssons fick en trea. Nu var det dags att möta två Dalsjöfors-lag, först mot Gun och Kjell Engström där vi vann med 13-6 följt av Kerstin Lindblom och Hasse Boman där det blev otroligt jämnt. Vid 7-7 var det dags för sista omgången och där turades vi om att ha poängen, tills sista klotet kastades och gav Dalsjöforsarna en välförtjänt seger med 8-7.

Se hela resultatlistan här!

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.