Tungt för Hökerum i Skene’s Stigs Minne

Skene BK arrangerade sin tävling ”Stigs Minne” för 5:e året. Hökerum har några gånger framstått som ett av tävlingens främre lag men i år gick det tungt. Man vann bara en match och det var den första man spelade. Man mötte ett lag från Sansjö som hette ”Sansjö – Bengt” – men någon Bengt var inte med i denna match utan två par Larsson stod för motståndet, nämligen Barbro och Göran samt Monika och Bosse. Två dubblar startade matchen och där stod Per-Ola och Christer för an bra insats mot Monika och Bosse, medan Ronnie och Eddy hade det tufft värre mot Barbro och Göran. Detta följdes av en singel och en trippel, där trippeln gav 2 poäng, vilket innebar att det lag som vinner trippeln vinner också matchen. Nu vann Hökerum båda och därmed matchen med 4-1 i poäng. Sedan var det roliga slut för Hökerum som sedan fick stryk med 2-3, 1-4 och 0-5 och hamnade på plats 22 av 26 deltagande lag. Så nu börjar förberedelserna inför nästa år i Skene, då ska vi ge igen…

Stigs Minne slutresultat

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.