Månadsträff hos SPF Seniorerna i Hökerum

SPF-seniorerna i Hökerum har startat upp höstens aktiviteter med en månadsträff i Equmeniakyrkan. Ordföranden Bengt Asp kunde glädja sig åt att drygt ett 70-tal medlemmar hörsammat inbjudan och gav information om närliggande verksamhet. Medlemmarna fick i en enkät-undersökning ge sina önskemål på utflykter och olika nöjesarrangemang som styrelsen sedan ska ha som grund för sin planering. Redan klart är ju den nu traditionella pub-afton som man arrangerar i oktober. För mötesunderhållningen svarade trubaduren Jan-Ove Ekman som lät deltagarna önska vilka låtar dom ville lyssna till. Mycket uppskattat då man fick välja låtar ur Jan-Oves välfyllda sånghäften och sjunga med i en allsång. Efter kaffeserveringen var det dags för dragning på lotteriet och månadsträffen avslutades.

Trubaduren Jan-Ove Ekman stod för musikalisk underhållning.

Trubaduren Jan-Ove Ekman stod för musikalisk underhållning.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.