Hökerums Boule åkte ur div 2

Veteranlaget i HÖK hade 2 oavgjorda matcher med sig från vårens sammandrag i Mölltorp vilket gjorde att laget hamnade på tredje plats. Höstsammandraget gick av stapeln hos Kronäng och då skulle 3 klubbmöten avverkas. Första matchen var mot CAR (Carlsborg) och vårt lag 1 med Birgit Ernvid, P-O Eliasson och Egon Ekunger vann båda sina delmatcher (13-12 och 13-3). Lag 2 med Anita Ekunger, Christer Green och Eddy Persson vann en av dessa delmatcher (13-10) – summa 3-1 till HÖK och allt såg ljust ut. Nästa klubbmöte var mot seriens suveräner från Bonbon i Skövde. Här åkte vi på bösst med 0-4 och i sista klubbmötet skulle vi ta oss an Lilla Le som låg på sista plats. Men det gick inte att bara ställa ut skorna eller vad det nu var, för vi fick stryk med 1-3. Lag 2 lyckades vinna med 11-7  medan de tre övriga delmatcherna slutade 7-13, 0-13, 3-13. Detta innebar att HÖK hamnade sist i serien och åkte ur div 2. Men det var jämnt i sluttabellen, de sista 4 lagen hade alla 4 poäng, men våra förlustmatcher var för stora, bl.a mot Bonbon (7-13, 6-11, 5-11, 2-13) vilket naturligtvis var en av orsakerna till vårt utträde ur div 2.

Se sluttabellen här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.