Premiär för HÖK-lag i Vintercupen

Vintercupen den 16/12 blev den tävling som var preminär för Ann-Christin Björklin och undertecknad att tävla ihop. Och det blev mersmak trots att vi inte kom på prispallen. Vi startade mot Hindås (Lisbeth och Harald) och då gick det mindre bra (2-13). Vi bet ihop och vid mötet mot Skenes Pirkko och Kjell vann vi med 13-5. Detta följdes av ännu en Skene-match (Gudrun och Jan-Erik) och då blev siffrorna ombytta (5-13). Därefter gick det riktigt bra en stund, då vi vann med 13-4 mot SSÖs Gunhild och Göran följt av jättebra spel i sista matchen. Tog en ledning med hela 11-0 och vad hände sedan? Hela hösten har jag drabbats av detta fenomen – vi torskade och förlorade med 11-13. Underligt att detta händer, för efter ledning med 11-0 gick allt mot oss och lika plötsligt fick Terhi och Lennart fart på sitt spel. Så nu har vi revansch att fordra så vi ser fram mot ett nytt år där det inte vänder när det går så bra…

Hela resultatlistan här!

 

Det här inlägget postades i Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.