Goda vänner från Ytterby på besök

En Mallorca-resa förra året gav oss nya vänner som gjorde veckan extra lyckad. Vi har sedan dess träffats några gånger och nyligen var det dags igen. Vi bjöd på lunch och därefter hade vi planer på någon form av utflykt. Något som vi har i vår bygd och som inte finns i Bohuslän. Av en slump sprang vi på Britt och Sune Claesson och då fick vi tanken: Besök på strutsfarmen vore väl unikt att bjuda på. Och Britt och Sune ställde upp direkt och gjorde eftermiddagen så lyckad att våra vänner Monika och Christer fick ett oförglömligt minne. Här följer några foton från vårt besök i Romsås:

Brunstig hona försöker locka till sig hannen…

Imponerad publik…

Dags för kok-kaffe i öppen eld och med strutsglass i grillkåtan…

Även goa hönor imponerade på besökarna

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.