HÖK-lag 6:a i annorlunda Bogesundsfight

Ulricehamns boule provade ett nytt grepp då man arrangerade Bogesundsfighten den 10 juni. Det var 4-manna och man spelade växelvis 2 dubblar/singel-trippel/2 dubblar/singel-trippel/2 dubblar. Jag trodde att fler ville prova på detta upplägg, men det kom bara 12 lag till start, och 4 av dessa var från den egna hemmaklubben. Upplägget var inte helt fel men med lite finslipning i vissa detaljer kanske det kan bli riktigt lyckat. Det svaga intresset kanske berodde på skolavslutningar och andra familjära uppgifter som kom i första hand.

Hökerum ställde upp med ett lag bestående av Per-Ola Eliasson, Barbro Almgren, Christer Green och Eddy Persson. Av ULC’s 4 fyra lag fick vi möta 3 av dessa. Vi började mot Efraimsson/Rygert/Sjölund/Rapp och fick bösst med 7-13 och 7-13. Fortsatte mot ULC’s Gary och Lillemor Anden/Olof Appelbäck/Holde Metzger där vi vann med 13-11 och 13-3. Nästa ULC-lag vi mötte bestod av Enander/Johansson/Kling/Svensson där vi förlorade med 9-13 och 5-13. Nu fick vi möta annat än ett hemmalag, nämligen ett från KIF och SKA med Sirkka och Kjell samt från SKA Inger och Tommy Bäck. Två matchvinster för oss med 10-9 och 13-7. Nu började vi tro på en bra placering men mot BBC med Andersson/Claesson/Syrjälä/Öhlander fick vi ”bara” 1-1, då de förstnämnda vann med 13-9. HÖK hade i den andra matchen ledning med 12-0 då BBC förstod att det var allvar och gick upp till 10 innan HÖK avgjorde. Facit: HÖK fick totalt 5 matchvinster och hamnade på en bra 6:e plats.

Se hela resultatlistan här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.