Lyckad premiär vid bil-bingo!

Sandhems IF har i sommar arrangerat bil-bingo och nu var det dags för sommarens sista spel. Brorsdottern Victoria tipsade om hur roligt spelet är, varför vi bestämde oss att åka de 6,5 milen till Sandhem för att pröva lyckan. Man spelade först 10 spel och vi hade köpt var sin påse med dubbla brickor. Därtill var det extra spel och andra varianter så spelet som började kl 19 och höll på till kl 22. Vi hade inget flyt i början men några gånger fattades det vara ett nummer för bingo, ända tills slutet då Lisbeth fick full bricka och jag tutade ordentligt. Kontrollen visade att det var rätt, men denna gång var det 5 deltagare som fått bingo. Ja ja, sa Lisbeth, det kanske kan bli några hundralappar. Döm om vår förvåning när dom meddelade att de fem vinnarna får 4.000 kr var! Så vinsten i just detta spel var 20.000. Så nog var vi nöjda med kvällen, och var imponerade av hur många deltagare det var. Vi var på plats kl 18, en timma före start, och då var redan 2/3 av ängen redan full med bilar. Och vid säsongens sista spel skulle jackpot-summan spelas ut och den gick till en vinnare som fick 42.000.

Lisbeth tar en kopp kaffe innan spelet startade.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lyckad premiär vid bil-bingo!

  1. Gerd skriver:

    Grattis, ibland ska man ha flytet med sig, precis som i boule.??? Ha en fortsatt trevlig sommar. Ses väl i kväll.

  2. Qraze skriver:

    Stort grattis! Bilbingo är grymt roligt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.