Dalsjöfors KM i Dd och Öd 2017

Den 9 augusti spelade Dalsjöfors GoIF boule sitt KM i dam-dubbel och öppen dubbel. 5 lag i dam och 9 lag i öppen innebar att ett lag fick stå över i varje klass i första omgången. Lotten i öppna klassen föll på Yngve Dahlbom och mig och gav oss en seger med 13-7. I dam stod Suoma och Ulla över. De senaste åren har Yngve och jag vunnit grundspelet övertygande och när vi i första slutspelsmatchen fått möta sista laget har vi ballat ur totalt och åkt ur. Nu blev vi ”bara” tvåa i grundspelet och gick ända till final där vi fick möta Bo Billman och Jan Ahlberg. Vi hängde med bra ända upp till 8, sedan gick kloten egna vägar och det var inte till fördel för oss. Bo och Jan vann rättvist med 13-8 och Yngve och jag får konditionsträna till nästa år. Men vi höll på länge, så länge att jag inte hann anteckna hur damklassens matcher gick, mer än att Ann-Marie och Christina blev årets klubbmästare i dam-dubbel.

Klubbmästarna Christina och Ann-Marie flankerade t.v. av tvåan Birgitta och Inga-Lill och t.h. av trean Ann-Sofie och Margot.

Klubbmästarna Jan Ahlberg och Bo Billman flankerade t.v. av tvåan Yngve och Eddy och t.h. av trean Göran och Leif.

Se hela resultatlistorna här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.