Nu har InneKnallen haft sitt spännande slutspel

Lars Axelsson

Man började på lördagen den 10 mars med en tyst minut för att hedra minnet av BouleFingers ordförande Lars Axelsson som nyss gått bort. Lars och hans kamrater har alltid varit våra Knalleserier trogna så länge jag minns och jag känner för kamraterna som mist en stor vän.

 

 

Det var B-slutspelet som avgjordes på lördagen och dit var det bara 8 lag som deltog. Eftersom Knalleserierna utlovar antalet priser och dess belopp redan vid inbjudan, så hade dessa 8 lag 6 priser att kämpa om – de 4 första i huvudomgången och de 2 som spelade final i tröstcupen. Det låga antalet lag gjorde att vi frångick den ordinarie banfördelningen för nu kunde man spela varje klubbmöte på 2 banor. Därmed såg det inte alls glest ut i hallen och vi hade förlagt finalerna på banorna 5 och 6 – alltså på var sin sida av fika-platsen. Dessutom spelade vi dubbla matcher även i Trösten, som annars har spelats i enkelmöten.

A-slutspelet på söndagen hade naturligtvis fullt antal lag och det kämpades och kastades klot så det stod härliga till. Liksom förra året spelades inte matcher om 3:e plats utan vi hade två lag på denna plats. När dammet skingrats fram på eftermiddagen stod Kronäng med bl.a Berit Sjöberg som årets segrare genom att klå arrangörsklubbens lag 3 med 3-1. Grattis KIF!

Se  slutspelsresultaten genom att gå in här till höger under kategorin InneKnallen så ser ni båda dagarnas resultat.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Nu har InneKnallen haft sitt spännande slutspel

  1. sammyupdate skriver:

    Jos vise ovakvih informacija. Hvala vam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.