Inbjudan klar till sommarens Knalleserie

Knalleserien firar i år 25 år och nu är inbjudan klar till 25-åringen. Det blir inga stora ändringar till årets serie, dock en spelplats som byter klubb. Det är Kinds Boulesällskap KIN som övertar en av Sansjös tisdagar, den 14 augusti. En ändring som kunnat ske i allra bästa överenskommelse. Som vanligt är tävlingen klubb-bunden, dvs samtliga spelare i ett lag ska vara medlemmar i samma klubb. Är man medlem i flera klubbar och har licens, kan man bara spela för den klubb där man har sin licens. Men det är precis som det alltid varit. Välkomna med anmälan och läs bifogad inbjudan.

Se hela inbjudan på 2 sidor här!

 

 

Det här inlägget postades i Knalleserien, Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.