Fick ”motvind” i Sparbankscupen 21 mars

Ulricehamns IF boule arrangerade Sparbankscupen i Ulricehamns boulehall. Tävlingen samlade 38 lag och man spelade 5 omgångar monrad utan slutspel. Tävlingen förflöt utan problem men för Lisbeth och mig gick det trögt. I första matchen mötte vi kompisarna från Hillared, Lillemor och Fiffi Gustavsson (SJÖ) som vi mött flera gånger. Denna gång blev det ”onödigt” jämnt och vi förlorade med 10-11. Men det fick oss att koncentrera oss lite bättre och i mötet mot paret Svantesson från Istrum (ISK) fick vi en seger. Detta följdes dock av tre förluster (UIF – DAL – KIN) den sista med 12-13. Så det blev plats 36 för oss, men en liten ljusglimt hittade vi: hade fler egna poäng (EP) än laget som kom på plats 20. Vi grattar DAL-spelaren Birgitta Eliasson som tillsammans med SJÖ:s Lasse Ahlberg gick obesegrade genom hela tävlingen. GRATTIS.

Se hela resultatlistan här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Fick ”motvind” i Sparbankscupen 21 mars

  1. clubdejazz skriver:

    Jag har en hel mapp med hennes outfits. Hon var min största stilikon på den tiden! ? Åkte till Primark/utomlands och köpte liknande kläder till en lite billigare peng, bara för att vara ”lika snygg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.