Stämningsfullt på S:ta Birgitta kyrkogård

Alla helgons dag brukar innebära ett besök på de kyrkogårdar där vi har våra nära och kära begravda, alltså S:ta Birgitta som ligger centralt på stadsdelen Göta och Sankt Sigfrids kyrkogård lite mer söderut vid reningsverk och djursjukhuset. Vi skulle börja på det sistnämnda men kommunen har där haft flera vägar avstängda under en mycket lång tid, och vi misstänkta att det kunde bli svårt att nå denna plats. Mycket riktigt – svängde av motorvägen och skulle köra vidare på Varbergsvägen. Det var precis att vi kom av motorvägen innan trafiken stod nästan stilla. I snigelfart stod vi ut tills vi kommit till Göta. Därifrån gick Lisbeth, Patrik och Christa till fots medan jag tog mig till S:ta Birgitta, som är en gammal kyrkogård och inte så många besökande utan att man med lite tur kunde hitta en P-plats inom närområdet. Och visst är det vackert och stämningsfullt denna kväll…

Vackert och stämningsfullt på S:ta Birgittas kyrkogård denna kväll. Klicka på bilden så blir den större och tydligare…

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.