Ännu en bouleinstruktion i Borås boulehall

Torsdagen den 15 november höll jag i en bouleinstruktion i Borås boulehall, där ”objektet” var 18 stycken SISU-engagerade personer. Förra gången jag hade detta uppdrag var ju aktiva i textilAkademien som provade på vår sport.

Denna gång höll vi på i närmare två timmar, och det var väl kanske lite kort tid då de flesta inte hade provat på boulespelet tidigare. Men efter en trevande inledning tog det fart och glädjerop och andra mindre rop av tveksam glädje fyllde hallen när tävlingsivern tog tag i deltagarna. Och efter denna träff var det flera som ville veta vart man vänder sig för att få möjlighet att spela boule mer träningsmässigt under organiserade former.

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.